Kaivinkoneet ovat laajin ajoneuvo rakennuskoneiden joukossa. Niiden paino vaihtelee 1 tonnin pisteestä yli 1000 tonniin. Useimmiten kaivinkoneiden kaivamiseen maastoon ja irtolasteihin. Sitä käytetään kuitenkin usein myös purku-, murskaus- ja uimareiden suojaamiseksi. Tämän lisäksi kaivinkoneita käytetään myös materiaalien lastaamiseen ja maastojen valmisteluun tienrakennustöissä

Käytetyn kaivinkoneen valinta

Valitessaan oikean kaivinkoneen, joka kattaa kaikki tarpeet, tärkein kohta on käsitellä kokoluokkaa. Yleisesti ottaen kaikki kaivinkoneyksiköt on jaettu kolmeen sektoriin: pieniin, keskisuuriin tai suuriin koneisiin. Mitä varmasti kaivukoneen tehtävät ovat, sitä suurempi on sen tehtävä. Ensinnäkin valitun kaivukoneen tulee vastata nostovoiman vaatimuksia.

Seuraava asia, joka on harkittava, on kaivinkoneen tyyppi.

Liukuohjattu kaivinkone on täydellinen koneenpoisto ja keskitason kaivutyö. Se on monipuolinen monipuolinen kuljettaja, joka on kohtuullisen helppo kuljettaa. Kompakti kaivinkoneet tai minikaivurit on suunniteltu toimimaan niillä alueilla, joilla on rajoitettu pääsy, kun taas telakaivukoneet muodostavat suurimman osan markkinoista. Näitä tehokkaita koneita käytetään useimmiten kaivosteollisuuden vaikeimpiin nostotöihin.

Käytettävän kaivinkoneen valinta kattaa myös koneen kunnon. Useimmat kaivinkoneet ovat korkean profiilin koneita, joten ne on huolellisesti huolehdittava siitä, että ne ovat turvallisia ja tehokkaita. Ennen kuin ostat kaivinkoneen, varmista, että ajoneuvo on teknisesti tarkastettu. Saattaa olla myös syytä tarkastella huoltosopimusta, koska hyvä takuu on aina bonus.

Postimerkkejä: Hyundai, Doosan, Hitachi, Liebherr, Kubota, Volvo, Caterpillar

VIIMEISIMMÄT ILMOITUKSET